avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale onrc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

onrc

astazi am mers la onrc pt a intreba ce acte imi sunt necesare pt a deschide o societate agricola.stiti ce mi-a zis ?sa intru eu pe www.onrc.ro la formalitati si sa caut legea nr.1/2005.e ceva normal? nu tb sa-mi dea el informatiile necesare?cui ar tb sa ma adresez daca sunt nemultumita pt acest tratament?
Cel mai recent răspuns: Silvia loredana Dimescu , Mediator 18:19, 5 Ianuarie 2011
Scopul registrului comertului este:
publicitate legala
evidenta a situatiei juridice si financiare a tuturor comerciantilor
informare economica si statistica
informare comerciala
simplificare a procedurilor de inregistrare si autorizare a functionarii firmelor
informare si asistenta.
Pentru majoritatea acestor servicii se platesc taxe sau tarife.

TARIFELE pentru serviciile de asistenţă prestate de oficiile registrului comerţului de pe lângă tribunale înainte de depunerea cererii de înregistrare a comercianţilor le gasiti aici:
[ link extern ]

am priceput,multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru un magazin LOREDANA16 LOREDANA16 Buna ziua! As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui pentru a-mi deschide un magazin stradal? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Srl vinorica vinorica buna ziua. ce acte sunt necesare pentru a infiinta o societate? care sunt pasii de urmat? (vezi toată discuția)