avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat de nastere

buna seara in cat timp se elibereaza un certificat de nastere de a starea civila iasi se da in acel moment sau trebuie sa mai astepti cateva zile
Cel mai recent răspuns: ContSters184533 , utilizator 12:52, 7 Ianuarie 2011
depinde. unele primarii dau pe loc altele dupa o perioada de timp. oricum tb depus dosarul pt alocatia copilului inainte de data de 15 altfel pirdeti banii pe luna respectiva si nu va asteptati sa-i primiti prea curand cam dupa trei luni. vb din experienta. dar pt jud arad
scuzati-ma am gresit eu mie imi trebuie un duplicat de certificat de nastere pt a face pasaport copilului minor de 8 ani ce hotarare def. si irevocabila ca tatal a perdut originalul cert. de nastere doream sa stiu in cate zile til da dela starea civila . va multumesc si astept raspuns.
Eu sunt din Ploiesti, am mers la serviciul de stare civila de la primarie, am depus cerere si am primit pe loc acel certificat. Acum, sigur, depinde de fiecare primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara daniele daniele buna seara,as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema deoarece sunt plecata din tara si nu prea am unde gasi raspunsuri clare.sunt divortata si ... (vezi toată discuția)
Pasaport mortuar acbin acbin Buna seara.Concubinul meu a decedat in Italia acum jumatate de an.Exista un pasaport mortuar care se afla la fratele decedatului.Am cu acest barbat un copil ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere AlexLFC AlexLFC Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasii pentru a-ti schimba certificatul de nastere. Urmeaza sa plec in mai la studii in Olanda si mi s-a spus ca voi ... (vezi toată discuția)