avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Italia

mi-a fost suspendat permisul in italia pentru alcool,politistul spunea ca pentru doua luni.pot sa circul inafara italiei?dupa trecerea celor doua luni de unde ridic permisul?
Cel mai recent răspuns: boby.stan , utilizator 13:47, 8 Februarie 2011
permisul se va trimite in Romania, iar suspendarea ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice este valabila in toate tarile UE. indiferent unde veti fi prins conducind masina cu permisul suspendat, veti fi pasibil de sanctiuni penale.
voi fi sanctionat si de autoritatile romane sau doar de cele italiene?trebuie sa dau examen?
in cazul in care autoritatile italiene dispun o pedeapsa cu suspendare,autoritatile romane dispun anularea permisului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis romanesc suspendat in italia ContSters148993 ContSters148993 am permisul romanesc suspendat in italia ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice si as dori sa stiu daca am voie sa circul pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa consum de alcool axelcnva axelcnva Care sunt sansele sa primesc amenda administrativa in instanta in cazul in care am avut alcoolemie 0,67 in aer si 1,18 in sange ? (vezi toată discuția)