avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a bunici mele unde sunt trecuti dect 6 din frati lui mama,iar inca 3 nu sunt trecuti si nici anumite pamanturi care le detenea in ani anteriori.in acel act de proprietate trebuia sa apara si semnatrua bunici si a primarului?sau doar a primariei.? si ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:00, 7 Ianuarie 2011
In Romania sunt posibile multe, din pacate#-o.
In afara de acel dosar, faceti o cerere catre primarie sa va comunice situatia terenurilor preluate de CAP de la bunica dvs (si situatia asta v-o spun sigur ca trebuie s-o aiba)!
Totodata, faceti si o cerere catre Arhivele Nationale ale Romaniei sa va comunice situatia exploatatiilor agricole si padurilor detinute de bunica/familia dansei in 1948 (la recensamant). In functie de aceste informatii, vedeti daca aveti suficiente date pentru a actiona, eventual, primaria in judecata (apropo, povestea cu 20 de milioane e trasa de par, actiunile pe fond funciar sunt scutite de taxa de timbru...bineinteles, ramane totusi onorariul avocatului:D). Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral după părinți_terenuri Arhanghelfirst Arhanghelfirst Bună ziua! Ambii mei părinți sunt decedați și, în calitate de moștenitor, doresc să fac partaj succesoral după bunicii mei. Frații părinților ... (vezi toată discuția)
Legea funciara 247/2005 - intre ce ani trebuie sã se încadreze actele doveditoare, 1945-1949? Balaurul Balaurul Buna ziua; Am 1 certificat fiscal din care reiese că strabunul meu avea in 1941 o suparafaţa de 42 HA. Am alt certificat fiscal si un Certificat de ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)