avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor somaj

Am facut o intrerupere de somaj pentru o perioada de 3 luni pentru ca am plecat in strainatate,dupa ce expira acea perioada si nu pot ajunge in tara ce se intampla?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GabrielUdrea , utilizator 17:24, 12 Ianuarie 2011
1. Legea 76/2002 spune ca repunerea în platã, dupã suspendare, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 3 luni de la data suspendãrii, in cazul dvs.
2. Daca ati depasit acest termen va inceteaza plata indemnizatiei de somaj.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj chance1 chance1 Eu sunt somera. Vreau sa plec in strainatate la munca. Cum fac cu somajul? Ma duc sa anunt la ANOFM sa-mi intrerupa plata indemnizatiei de somaj? Daca plec si ... (vezi toată discuția)
Intrerupere temporara a somajului nicholas455 nicholas455 Puteti va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare? -Este posibila intreruperea temporara a ajutorului de somaj si revenirea in somaj? Situatia ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu somajul daca plec sa lucrez in strainatate? salsa salsa sant somera din ianuarie 2011 pe o perioada de 12 luni,recent mi sa oferit o posibilitate de a lucra in strainatate pe o perioada de 3 luni. Actele de angajare ... (vezi toată discuția)