Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stramutare

Se poate cere stramutarea in orice faza a unei cauze ,chiar si in stadiul de recurs,in fata Curtii de Apel dupa judecarea fondului?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 15:07, 12 Ianuarie 2011
ce motiv aveti pentru starmutare?
banuieli legitime,cei cu care ma judec sunt consilieri locali.cat dureaza solutionarea unei cereri de stramutare? banuielile legitime trebuie enumerate efectiv sau doar cu titlu general?
In apel, puteti cere stramutarea judecarii apelului.
Nu stiu cat dureaza judecarea stramutarii, poate ne lamureste cineva dintre consultantii cu mai multa experienta.
Fireste ca banuielile legitime trebuie enumerate efectiv, motivate etc. Cererea de stramutare, ca orice cerere in fata instantei, trebuie sustinuta, dovedita, motivata.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
smeagull, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces gheciu gheciu Reclamatul este salariat al judecatoriei. Pot cere stramutarea procesului si care sunt pasii de urmat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Litigii de munca irinel01_23 irinel01_23 Buna ziua! Daca am un litigiu de munca cu angajatorul respectiv o contestatie asupra unei decizii de concediere ce acum se afla in stadiul de apel si am o ... (vezi toată discuția)