avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumpar o firma fara activitate,ce trebuie sa stiu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumpar o firma fara activitate,ce trebuie sa stiu despre o astfel de cumparare?

Cu respect va rog sa acordati atentie si acestei probleme.Vreau sa cumpar o firma existenta deja,dar fara activitate,ce trebuie sa fac?Ce implica o astfel de achizitie pt a fi legal totul in ordine?Va multumesc.
doresc sa vand,inchid un srl infiintat in 2005 .. firma are datorii mici de plata de ex impozitul forfetar..0727.743.222
Am o firma, un SRL din 2006 la care nu mai am activitate in ultimii ani si doresc sa o cedez gratis cui doreste. Am toate decalratiile depuse la zi, singura datorie(daca o putem numi asa) este impozitul forfetar.
Pentru detalii ma puteti contacta la 0722.275.191
BUNA SUNT INTERESATA DE FIRMA PE CARE O AI. MAI ESTE DE ACTUALITATE ? DACA DA ASTEPT UN RASPUNS PE E MAIL MEU . FLORINA_MATEI84@YAHOO.COM SAU LA NR DE TELEFON 0762068468
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
MATEI FLORINA GABRIELA, utilizator
vreau sa cumpar o societate srl fara datorii si platitoare de tva
Vrea sa preiau o societate fara datorii si platitoare de TVA.Nr telefon 0746 705 300

Alte discuții în legătură

Cumpar srl eu_inginer eu_inginer cumpar srl, fara activitate cu actele la zi si fara datorii la bugetul de stat sau local si catre terti, bilant pe profit ... accept variante (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere societate din oficiu Adrian84 Adrian84 Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie, intrebarea mea este ce se poate intampla: In anul 2008 fiind student in anul doi am infiintat un SRL beneficiind ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, situatie fara o solutie clara enjoythesilence enjoythesilence Buna ziua, Am ajuns, din pacate, atat din vina mea cat si din cauza imprejurarilor, intr-o situatie foarte complicata pentru care as aprecia daca mi-ati ... (vezi toată discuția)