am auzit ca iar au intervenit modificari la legea 31. daca are cineva nr de monitor sau nr actului modificator, va rog sa ma luminati si pe mine.
mai mult, am aflat ca intr-un SRL cu 2 asociati, cel care este asociat si administrator ar putea sa fie si salariat cu carte de munca......... ei?? cum e ??:((
ma lamureste si pe mine cineva ?
Director nu e totuna cu administrator. Mai ales in cazul SRL-urilor, aceasta functie nici nu e reglementata de lege, deci persoana respectiva poate avea CIM. Aici intervine alta problema, pentru ca incadrarea in COR nu e aceeasi cu a administratorului, si daca imi aduc bine aminte nu necesita studii superioare, de unde rezulta faptul ca salariul minim va fi mai mic.
Mie mi-a spus de la firma unde am fost angajata ca daca imi face salariul mai mare pe cartea de munca, pe urma nu mi-l poate da inapoi. Sa inteleg ca pot trece o functie mai mare stabilita dupa COR si pe urma sa ma "retrogradez" :D Asta doar pentru ca vreau sa fac un imprumut in banca, ca pe urma nu mai am nevoie de salar mare ca mai am pana la pensie :P
Nu este nevoie sa aveti o functie mare din COR, ci doar sa aveti un salariu mare.
Se poate micsora salariul, dar numai dupa 3 luni de zile. Poti intreba la ITM si ai sa vezi ca se poate acest lucru.
Asociat unic
ContSters94059
potrivit dispozitiilor art 196 indice 1 alin. 3 din L 31/1990 Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui ... (vezi toată discuția)