avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

O nelamurire am:in timpul unui contract pe perioada determinata de 1 an,daca ramai insarcinata ce se intampla?sunt obligati sa-ti respecte drepturile la fel ca in timpul unu contract pe perioada nederminata sau dupa 1 an nu-i mai intereseaza nimic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 13 Iulie 2018
Daca nu se va decide prelungirea duratei ,atunci acesta va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu de maternitate si de concediu pentru cresterea copilului? mirunab mirunab Buna seara, Revin cu o noua intrebare si va multumesc, totodata, pentru raspunsul oferit anterior. De data aceasta as dori sa stiu, daca in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contractul pe perioada determinata cretu01 cretu01 Buna! De ceva vreme tanjesc dupa minunea de a avea un copil. Eu lucrez de 1 an la o companie nationala si am contract de munca pe perioada determinata (2 ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)