avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot construi o mansarda?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot construi o mansarda?

buna seara. imi poate spune cineva daca am voie sa construiesc un apartament pe un bloc de patru etaje chiar deasupra apartamentului unde locuiesc parintii mei? Daca raspunsul este da ce trebuie facut inainte de a incepe constructia apartamentului? De ce aprobari am nevoie si de la cine etc.
Cel mai recent răspuns: issaa , utilizator 11:36, 7 Februarie 2015
BUNA ZIUA...in legatura cu subiectul, eu locuiesc la etajul 4 al unui imobil intradevar am probleme cu izolatia...vecinii nu vor sa ajute cu nimic la reparatia ei..eu doresc sa inchid zona mea cu un zid si sami fac o terasa cu scara din interiorul imobilului meu...si deasemenea sa izolez..ce acte sunt necesare tin sa mentinez ca nu fac decat ca o terasa cu intrare din imobilul meu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism AdrianMG AdrianMG Buna Ziua, Doresc sa cunosc procedura prin care, ca si [i]proprietar de apartament[/i], [b]situat la nivelul 4[/b] al unui imobil de [b]4/4 etaje[/b], [b]as ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare noane noane in anul 1996 am cumparat de la socrii cu act de vanzare cumparare un imobil construit in anul 1994 si terenul aferent in suprafata de 300 mp.pe care era ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie mansarda bloc ovidiuserban1982 ovidiuserban1982 Buna ziua, Fiind in asteptarea unui bebe si locuind intr-o garsoniera la ultimul etaj al unui bloc (spatiu insuficient pentru toti 3), ne-am gandit ca ... (vezi toată discuția)