avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

sunt parte vatamata intr un dosar penal ajuns in instanta,urmeaza primul termen.
la primul termen daca am mintit pot sa declar acest lucru?
ce pot pati?este denunt calomnios.
de nervi am afirmat ceva ce nu era adevarat si s a facut un dosar pt talharie.
acum am realizat ca de fapt nu mi gasesc linistea sa stiu ca acele persoane vor ajunge dupa gratii pt ceva ce nu mi au facut.
va rog dati mi niste sfaturi cum sa procedez.
cu stima tuturor#-o
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 21:54, 22 Ianuarie 2011
procurorul a putut schimba incadrarea juridica.
frank_kvitta a scris:

Dar nu a schimbat-o,iar dosarul a ajuns in instanta pentru talharie.Dar de unde stim noi ce a fost,in fapt?
andymaurul a scris:

frank_kvitta a scris:

Dar nu a schimbat-o,iar dosarul a ajuns in instanta pentru talharie.Dar de unde stim noi ce a fost,in fapt?

Pai eu ziceam ca,poate dosarul a mers la procuror-furt-iar in urma completarii la procuror,acesta sa schimbe incadrarea juridica.
Totusi,corect.nu stiu ce sa intamplat in fapt.
a fost o bataie intre 3 persoane,partea vatamata merge la politie si zice ca pe langa lovituri i s au sustras si o suma de bani+un telefon mobil.
realitatea este ca a fost doar bataie.
intrebare:ce pot pati in calitate de parte vatamata pt ca am mintit????
si am inflorit faza cu banii si telefonul.
multumesc
fac mentiunea ca dupa ce am facut plangerea la politie,cei de la politie m au indrumat sa mai adaug si...banii,telefon...iar cei 2 prieteni au fost arestati.
insa la recurs au iesit.
acum ,nu stiu cum sa procedez???
ce patesc eu daca recunosc ca am mintit???

Alte discuții în legătură

Articolul 260 dolar dolar am facut o marturie mincinoasa,a inceput urmarirea penala impotriva mea,dar nu a ajuns dosarul la procuror, este la politie,imi pot retracta ... (vezi toată discuția)
Speta nutzzu nutzzu in urma cu 6 luni am fost am fost reclamat pt luare de mita .In urma cu o luna am primit NUP,iar in rezolutia respectiva,procurorul constata ca fapta nu ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa joel joel Buna ziua...acum un an am facut o plangere la DNA Bucuresti impotriva unui domn care din sursele mele era angajat la DNA Brasov si care facea presiuni asupra ... (vezi toată discuția)