In primul rand trebuie sa urmaresti cu mare atentie acreditarea acestor facultati particulare, daca mai sunt acreditate, daca sunt in stadiul de supraveghere sau exista litigii privind acreditarea.
In general, sa stii ca se tine cont la admiterea UNBR de faptul ca ai absolvit o facultate la zi, indiferent ca este de stat sau privata.
Iti dau un raspuns mai intarziat, dar cred ca merita.
Universitatea Nicolae Titulescu nu intra in acea conceptie de "facultate particulara", fiind mai mult decat atat.
Are una dintre cele mai bune facultati de drept din tara, nu doar din Bucuresti, invatamantul este cat se poate de serios si de strict.
In privinta profesorilor, as putea spune ca are profesori mai buni decat cei de la Universitatea Bucuresti deoarece majoritatea au plecat de acolo si au venit la UNT. Ca sa iti faci o parere, rectorul facultatii de drept din cadrul UNT este domnul Ion Neagu, iar pe langa acesta predau profesorii: G. Boroi, Nicolae Popa (Presedintele ICCJ), Ioan Muraru (Avocatul poporului), Ioan Chis(rector al Academiei de informatii a SRI), Traian Dima, Vasile Dobrinoiu, Hotca Mihai Adrian, Molcut si multi profesori ai Academiei de politie. Poti da un search pe google pt a afla cine sunt acesti oameni (pesonalitati, spus mai corect) si vei fi placut surprins. Cei care ai facut dreptul stiu deja despre ce vorbesc.
Iti recomand cu toata caldura aceasta universitate, studiez aici de cativa ani si iti spun ca nu am decat cuvinte de lauda, universitatea find apreciata in toata tara si nu numai castigand o groaza de concursuri atat nationale cat si internationale.
Mult succes!
SA TE PREGATESTI CALUMEA... SA TI SE CORECTEZE LUCRARILE
~ final discuție ~