avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere proces verbal (depasire pe linia continua)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere proces verbal (depasire pe linia continua)

In cazul in care mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru depasire pe linia continua deoarece carosabilul era acoperit cu zapada si nu am observat ca era linie continua, dar nu am fost filmat cu aparatul radar ci a fost oprit cel pe care l-am depasit si a semnat ca martor pentru agentul de politie, mai are rost sa depun contestatie si care ar fi procedurile pentru a o face? Martorul oprit de agentul de politie este obligat sa vina la proces?

Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 23:02, 25 Ianuarie 2011
Formulati in termen plangere contraventionala . la judecatoria competenta .
Solicitati ca Politia sa faca dovada savarsirii faptei ce vi se imputa prin administrarea de probe admise de lege .
Dvs puteti solicita prin instanta ca sa se emita o adresa catre Administratia Nationala de Meteorologie si Hidrologie ptr a se comunica starea vremii la data respectiva .
Insa , nu stiu cum veti explica instantei ca nu ati vazut si indicatorul , ptr ca acolo unde depasirea este interzisa , exista atat marcaj longitudinal continuu precum si indicator rutier de interzicere a depasirii .
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
Diana Ramona, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesemnare proces verbal, lipsa martor DanLiciu DanLiciu Buna seara, Ieri am avut neplacerea de a fi prins depasind pe linia continua, motiv pentru care mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 30 de zile. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)
Ridicare permis azi 09.01.2018 cu martor oprit special de catre politie Zaha 2018 Zaha 2018 Buna seara,azi am fost oprit de catre un agent de politie pe motiv ca am depasit un auovehicul in zona Timisu de Jos in zona unde era marcat cu linie continuua ... (vezi toată discuția)