avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avocat pledant sau consilier
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avocat pledant sau consilier

Cine astiga mai mult in Romania si de ce dintre cele 2 categorii?
Cine rezolva de fapt problemele avocatul pledant sau consilierul care inormeaza in timp util si redacteaza actele avocatului pledant?
Cine e mai respectat?


Va rog sa completati lista cu intrebari si raspunsuri la ele pentru ca sunt de parere ca in timp va trebui sa se faca si la noi o delimitare intre cele doua tipuri de avocati , care sa aiba si drepturi si obligatii distincte pt. a evita amatorismul deoarece nu e cu putinta ca un avocatel cu un laptop si o masa la un restaurant drept birou sa le stie pe toate! Cel putin noua generatie trebuie sa incepem sa ne preocupam si de prestigiul si prestanta acestei meserii!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:13, 21 Mai 2008
S.a.m.d.
Konets
Când discuţiile iau o turnură neplăcută, astfel încât toţi cei de pe forum să fim jigniţi în mod cu totul gratuit, cred că nu mai este vorba despre un schimb de idei principial, ci despre atacuri nefondate, atât la adresa castei avocaţilor, cât şi la adresa unor forumişti care nu sunt de acord cu un alt forumist ce se consideră un revoluţionar în ale dreptului..........noi, ceilalţi suntem nişte umili avocăţei, făcuţi pe bandă, care nu prea ştim ce este dreptul ...;) şi nici nu vrem să învăţăm ce este dreptul de la acest forumist care se crede tătucul nostru......:P
Admin-ul ar trebui să închidă acest topic pentru că a degenerat de la subiect şi tinde să ajungă într-un punct care nu ne-ar face onoare, totul urmând a fi împroşcat cu noroi.... Eu sunt de acord cu libertatea de exprimare dar într-un dialog decent, argumentat logic şi nu bazat pe calomnii......
Eu încă nu am fost atacată direct prin citarea mesajului meu de către forumist, dar sunt sigură că nu scapă nimeni din cei ce şi-au exprimat dezacordul cu privire la punctul de vedere exprimat de forumist, un punct de vedere care nu are nimic de-a face cu pretenţiile unui avocat!
Dacă vom continua să dezbatem aceste "idei", ne coborâm la un nivel care este incompatibil cu prestigiul unui avocat!;)
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2008
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce ramura de drept se castiga mai bine lautz lautz Salutare, Adresez si eu o intrebare specialistilor in domeniu. In ce ramura de drept se castiga cel mai bine ca avocat? Multumesc (vezi toată discuția)
Calitatile avocatului tdkappa13 tdkappa13 de cateva zile tot citind forumurile ma intreb ce calitati trebuie sa posede un avocat si cat de mult examenul de admitere in avocatura „testeaza” ... (vezi toată discuția)
Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)