avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 infiintare firma
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

infiintare firma

As vrea sa imi deschid o firma care se ocupa cu gazduire de saituri, prestari servicii montare camere de supraveghere, service pentru calculatoare...c-am tot ce tine de it-uri.
Ma poate ajuta cine care sa ma intrume cum sa procedez asfel in cat totul sa fie legal..sa nu omit ceva.
C-am care sunt taxele pentru acest domeniu de activitate.Am inteles ca sunt diferite.Firma fa fi platitoare de tva la 3 luni.In ce cod CAEN s-ar regasi.
va rog ,sa ma ajute cineva cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 12:18, 22 Aprilie 2009
Se pot face achizitii pe firma chiar daca sediul este fara activitate.
Sunt o multime de firme, in general in domeniul constructilor care desfasoara activitatea la beneficiari si nu la sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)