Un SRL cu doi asociati.Toate veniturile obtinute de SRL reprezinta munca celor 2 asociati.Pot fi salariati ai firmei lor?
In ce functie ?Mentrionez ca unul are studii superioare tehnice,iar celalalt e student si de meserie contabil cu o vechime de 20 ani in meserie.Toata munca in firma o presteaza ei iar evidenta contabila tot ei.Ar putea fi salariati sau ce forma de asigurare ar trebui sa incheie?
Sa vedeti in Italia ce se mai pricep administratorii de firme.Au 8 clase primare si fac afaceri de miliarde, evident au contabili, avocati, s.a dar ei iau hotararile si multi dintre ei le iau bine.Asta asa ca fapt divers pentru ca veni vorba de integrare si alte alea.Oricum suntem mai pregatiti ca altii dar nu realizam ce realizeaza ei.Motivele nu sunt studiile ci tin de aspectele economice, politice si altele.
Stiu, am indicat pozitia pentru ca nu am gasit altceva.
Imi mentin parerea in continuare ca pentru a fi administratorul unui S.R.L. nu sunt necesare studii superioare. Ar fi o discriminare si o prevedere neconstitutionala cu privire la libertatea dreptului de asociere.