Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiderea abuziva a iesirii in spatele blocului

Buna seara!Va rog sa ma lamuriti si pe mine,locuiesc la bloc,scara e prevazuta cu doua iesiri,cea care da in spatele blocului a fost inchisa,zidita,de catre un colocatar,fara acordul celorlalti, si-a amenajat o boxa acolo.Am facut sesizare la primarie,de la urbanism in trei luni n-am primit raspuns cu toate ca am insistat sa-mi trimita,am aflat ca cel care a inchis a strans cu cateva zile in urma semnaturi ca sa nu strice zidul sa redeschida usa.Ce sanse am sa redeschid usa?Din 10 apartamente,3 suntem pentru redeschiderea ei,sunt unii colocatari care au semnat si sesizarea mea si la el,nu mi se pare corect sa fiu nevoita sa ocolesc tot blocul ca sa ajung in parcare.Multumesc.am facut la ISU reclamatie,nu e iesire de urgenta,deoare ce e bloc cu patru etaje, cu doua apartamente pe etaj,cam asa au spus.Domnul in cauza are pile la primarie,trbuie sa mentionez
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
petruti, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:04, 28 Ianuarie 2011
A doua usa, cea din spate nu e neaparat facuta pentru accesul la parcare, ci pentru o chestiune mult mai utila la un moment dat si mult mai serioasa.
In caz de incendiu, cutremur, acea usa trebuie sa fie deschisa pentru evitarea busculadei si accidentelor.
Deci aici nu mai e vorba de acordul vecinilor, ci de modificarea proiectului cladirii si a proprietatii comune care trebuie restabilita.
Incercati o reclamatie si la ISU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc violetasaramet violetasaramet In blocul in care locuiesc unul dein vecini a ocupat si inchis abuziv intrarea secundara a blocului. Ce se poate face pentru a reda spatiul vechii utilizari? (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal in cazul unei asociatii de proprietari ... lrycta lrycta Buna seara, Pentru cine ma poate ajuta si pe mine (si chiar va rog :) ) am si eu cateva intrebari legate de ceea ce face asociatia de proprietari: a) este ... (vezi toată discuția)