Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

penalizari chirie

buna ziua..de curand am primit o instiinatre.
am restanta la chirie de 2000 ron si o penalizare de 2500 ron.
ideea e ca eu nu am mai locuit acolo de 4 ani dar nu am reziliat contractul. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: sebastian_25 , utilizator 08:48, 31 Ianuarie 2011
daca perioada contractuala nu a fost intrerupta, chiar daca spatiul a fost sau nu folosit, contractul si-a urmat cursul si in acest caz, sunteti bun de plata.
dar de ce nu am primit pana acum o instiintare de intarziere de plata?..un avertisment??
in contract scrie ca la 3 luni de neplata a chiriei sunt evacuat....
nu ma pot lega de lucrul acesta si sa ii dau in judecata pentru anularea chiriei si a penalitatilor??plus ca am contractul expirat de vreun an de zile....fara sa fie reinnoit..ei tot au calculat chirie si dobanda..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare georgescu_m georgescu_m Buna ziua, am urmatoarea speta : chiriasul, o societate comerciala, nu a mai platit chiria, cea mai indepartata factura datand din ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)
Evacuare firma sau obligarea firmei la plata chiriei livia31 livia31 Buna ziua, O cladire este inchiriata, de catre doua persoane private, unei firme, iar de doi ani (doua termene de plata conform contractului) aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)