avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma- taxe pentru sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma- taxe pentru sediu social

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legal ca asociatia de proprietari sa perceapa taxe lunare(200 ron) pentru o firma cu sediu social in bloc. Mentionez ca firma nu are activitate in bloc, doar sediu social.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Buju , 16:35, 4 Iunie 2008
Pretentiile Asociatiei de proprietari sunt aberante si ilegale in cazul dvs.Deschideti o actiune in instanta si sigur veti castiga,ba mai ceretile si daune...daca nu ajungeti la o intelegere pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare fond de reparații Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La parterul blocului este în chirie o firma tip CAZINOU, care urmează sa primească avizul de funcționare . Pentru aceasta, firma solicita avizul ... (vezi toată discuția)
Obligatii legate de cheltuielile la intretinere ale unui spatiu comercial aflat la parterul blocului AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 {\"Buna ziua! As avea o intrebare! Intrebarea este legata de un spatiu comercial aflat la parterul blocului si anume....toate cheltuielile care trebuie ... (vezi toată discuția)
Administratia de bloc alfloghe33 alfloghe33 Buna seara va rog daca se poate sa-mi spune-ti si mie pe ce criteri se trec persoanele une-i societati la intretinere. Eu am o mare problema cu ... (vezi toată discuția)