avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? Ma poate ajuta un specialist????

In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III.
Prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III si la un articol articol in lege se stipula ca voi fi reincadrata pe grad II.
Prin Legea 284/2010 dispare in totalitate referentul admin. si relatii publice, dar.... la Anexa I, cap. II pct. C (Alte unitati bugetare) la litera b) functia referent cu studii superioare nu se mai regaseste. ci doar referent de specialitate

Cum nu am gasit nimic concret in normele de aplicare a Legii285/2010, vin cu urmatoarea intrebare:

Care este reincadrarea corecta incepand cu anul 2011?

Mai mentionez ca sunt personal contractual intr-o inst. publica, subordonata unei primarii.

Va multumesc


Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
Lauraaionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 21:09, 18 Februarie 2011
Deci se poate asimilia functia de referent specialitate din cadrul Anexei nr I,Cap. II lit. C.b, la Legea – cadru nr.284/2010 ,alte unitati bugetare de subordonare centrala si locala unde se regaseste functia de referent specialitate gr II.
Imi certifica si mie cineva .
Similare cu alte posturi din institutia angajatoare a celui in cauza si cum in grila personalului contractual din inst.pub.locale apare pentru S, intai consilier juridic unde nu se incadreaza, mergand in sus vom gasi Cons.,insp.de spec. debutant, unde iarasi nu se incadreaza, in fc. de vechimea in spec.studiilor si de prev.L 330 urmeaza Insp.de spec.gr.II. Asta se regaseste in grila personalului contractual din inst.pub.locale, conf L284 si la asta ne raportam. Dar cum in Romania exista extraordinar de multe capete luminate, mult timp se va despica firul in patru, caci la asta nu ne depaseste nimeni, mai ales cand este vorba de altcineva.
Nu ai dreptate citeste cu atentie titlul Anexei nr. v/1b din OG 10 .Institutia voastra nu are legatura cu acea anexa. Salarizarea voastra trebuia luata din anexa IIb respectiv I/3 I B. a) nr. crt. 3. din 330/2009( in cazul tau). Ceilalti colegi care ti-au raspuns au perfecta dreptate. Voi ati intocmit gresit statul de functii de la inceput.
Va multumesc mult de tot deci in acest caz ce trebuie sa facem daca suntem sub ordinea primariei trebuie sa schimbam organigrama si statele de functii automat dar incadrarile sau facut deja, daca stiti si vreti sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez , trebuie sa refac dinnou reincadrarea care deja s-a facut cu referent de specialitate grII.

Alte discuții în legătură

Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)
Incadrarea este corecta? remuss remuss Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)