Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

La 12.04.2010 sotul a decedat ,la data de 27.04.2010 am depus dosarul pentru pensie de urmas pentru fiul meu . Decizia a iesit cu data de 09.09.2010 , intrand in drepturi cu data de 01.05.2010 .Primii bani i-am primit in luna octombrie - 880 ron ( pensia lunara fiind de 176 ron ) , deci erau banii pe 5 luni . In luna octombrie mi-a fost sistata pensia deoarece fiul meu implinise 18 ani la 30.08.2010 . In luna noiembrie am revenit cu o alta cerere si adeverinta scolara pe anul in curs iar in cerere am solicitat recalcularea pensiei la 350 ron . Decizia a fost data la 06.12.2010 intrand in drepturi cu data de 01,10.2010. In luna ianuarie trebuia sa-i vina copilului meu pensia pe lunile oct. nov. si dec. dar pe card nu a primit decat suma de 350 ron., din carev reiese clar ca nici cei 176 ron / luna nu i-au venit . Ce as putea face in acest caz ? Va multumesc si astept un raspuns .

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pe perioada vacantei mystic mystic Buna ziua . Fiul meu a sustinut licenta pe 11 iulie 2014 si urmeaza sa-si depuna dosarul de admitere la masterat pe 18 iulie pentru a-si definitiva pregatirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti - pensie de urmas elev la postliceala Ioana Rox Ioana Rox In decembrie anul acesta fac 25 de ani. Sunt inscrisa la a doua posticeala. In septembrie am trimis adeverinta precum ca-mi continui studiile. Pe luna ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas; debit; incadrare in grad de invaliditate FYLY FYLY - In urma decesului sotului in luna martie anul 2010 meu am intocmit dosar pentru obtinerea pensiei de urmas pentru fiul meu care este persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)