#-osi eu am patit-o....si am invatat ca niciodata sa nu ma mai apuc de treaba fara sa am toti banii in cont.#-o
Pana una alta investiti contractul si apoi mergeti la executor. Noroc ca acum nu mai exista procedura ulterioara a incuviintarii executarii silite, au am avut neplacuta surpriza sa mi se admita investirea si sa mi se respinga incuviintarea,Ulterior am castigat recursul dar, intre timp, nici clientul meu nu mai avea nimic in cont.
Asta a fost unul din cazuri, nefericit.Ideea este ca , daca clientul este cetatean roman mai e o treaba, dar la mine era pj romana cu asociat strain, care era dat disparut si pj nu mai avea nici un bun in patrimoniu iar conturile erau goale.
Nu am mai recuperat nimic in acest caz.
In cazul dvs, banuiesc ca persoana de care vorbiti ,daca sta cu chirie, inseamna ca are venituri de undeva.
Dupa ce investiti contractul mergeti la executor si incercati cu acesta toate variantele: adresa la Inspectoratul Teritorial, la Casa de Pensii, la OPSNAJ, la Directia de Impozite si taxe, la Registrul comertului, incercati toate variantele, bineinteles daca suma merita.Puteti avea surpriza sa constatati ca clientul dvs este asociat in vreo firma, sau e somer, sau are bunuri imobile, puteti recurge la una din formele de executare silita , dupa caz, in functie de ce raspunsuri aveti la adresele trimise de executor.Daca se constata ca nu are venituri de nici un fel, mai asteptati o vreme si reveniti.Mult succes.
in momentul completarii contractului, precizezi ca plata se face pe data de 1 a fiecarei luni pentru luna in curs....nu plateste, nu prestezi!
Roxana Zbarnea a scris:
#-osi eu am patit-o....si am invatat ca niciodata sa nu ma mai apuc de treaba fara sa am toti banii in cont.#-o
Da stimate client, pt ca asa prevede legea.