avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retrogradare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retrogradare functie

stie careva cum pot retrograda din functie un director general si sa-i micsorez si salariul? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 18:23, 10 Iulie 2009
da domnule elis, dar eu nu il pot sanctiona disciplinar ca e curat omul:D deci tot ce pot face e sa-l fac sa semneze actul aditional cu schimbare de functie si micsorare salariu.#-o
Asta am inteles din mesajele postate .... nu prea vad alta modalitate de a fi retrogradat din functie decat : fie prin act aditional la contractul de munca , fie prin sanctionare (ceea ce nu este posibil in cazul expus).
elis a scris:

Asta am inteles din mesajele postate .... nu prea vad alta modalitate de a fi retrogradat din functie decat : fie prin act aditional la contractul de munca , fie prin sanctionare (ceea ce nu este posibil in cazul expus).

ok. merci mult de ajutor. o zi buna.
Inteleg ca sunteti responsabilul resurse umane care s-a trezit cu "sarcina de serviciu" in brate. De ce n-o pasati inapoi la cine v-a trasat-o? N-are decat sa negocieze acea persoana cu directorul curat. Sau nu are obraz?
O solutie de compromis ar fi sa mai infiintati un post de director pentru cel nou, si sa-l lasati in pace pe actualul cu salariul neschimbat, pana cand va pleca singur - daca e o persoana de calitate va prefera sa paraseasca un angajator cu o astfel de conduita.
Diana Persa a scris:

Inteleg ca sunteti responsabilul resurse umane care s-a trezit cu "sarcina de serviciu" in brate. De ce n-o pasati inapoi la cine v-a trasat-o? N-are decat sa negocieze acea persoana cu directorul curat. Sau nu are obraz?
O solutie de compromis ar fi sa mai infiintati un post de director pentru cel nou, si sa-l lasati in pace pe actualul cu salariul neschimbat, pana cand va pleca singur - daca e o persoana de calitate va prefera sa paraseasca un angajator cu o astfel de conduita.

da, aveti dreptate: sunt responsabilul resurse umane. oricum, "sarcina de serviciu" este clara: retrogradaredin functie SI micsorare salariu.

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie daisys daisys Buna ziua. Voi expune o situatie si as dori un sfat daca este posibil. O cunostinta ,sef de agentie , urmeaza sa fie retrogradat intr-o functie inferioara pe ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)