Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

vinderea de carti electronice

daca vand pe internet o carte electronica (ebook) creata de mine, trebuie sa am firma, sau pot si ca persoana fizica?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 08:57, 8 Februarie 2011
Puteti si ca persoana fizica, PFA, II samd. Intrebati in sectiunea de taxe si impozite ce declaratii trebuie sa depuneti in functie de ce venituri aveti (pentru a achita taxele catre stat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! vanzari pe internet - cum imi platesc taxele? BogdanSM BogdanSM Dupa mai bine de jumatate de an am dus la bun sfarsit realizarea unui Manual Digital Educativ (ebook). [b]Problema:[/b] Detin un site web si doresc ca prin ... (vezi toată discuția)
Cod caen să vând un ebook (carte electronică) crisbt crisbt Doresc să vând un ebook (carte electronică) unor clienți - persoane fizice și persoane juridice. Am o firmă înființată, însă nu știu ce CAEN ... (vezi toată discuția)
Kdp si taxe Lili Marian Lili Marian Buna seara.Am si eu o intrebare pentru comunitate.Am un cont de KDP ca si INDIVIDUAL SELLER sauPERSOANA FIZICA si vreau sa vand carti in format electronic gen ... (vezi toată discuția)