avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ziua Bãrbatului
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ziua Bãrbatului

5 Mai.
Cum sărbătoriţi voi Ziua Bărbatului?
Întrebarea este adresată atât domnişoarelor, doamnelor, cât şi domnilor...;)
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2008
Corina Capotã, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 18:43, 8 Mai 2008
sa nu exageram acuma, daca ma uit bine in jur vad extrem de multe femei workoholice, care isi vad de casa si familie POATE in weekend, care nu au o problema cu faptul ca deja isi petrec concediile separat de soti, ca apar diverse lucruri neprevazute la serviciu... Excese pot fi intalnite oriunde si de orice parte, iar mie nu mi se pare normal sa existe o zi dedicata unui sex, fie el femeie sau barbat. Nicaieri altundeva n-am intalnit asa ceva. "Ceilalti" sarbatoresc ziua MAMEI, nu a femeii, si asa mi se pare corect. Mama este o persoana speciala, este simbolul vietii, dar asta nu inseamna ca orice femeie trebuie transformata in emblema in acea zi. Proasta intelegere a acestor zile de sarbatoare e ceea ce m-a facut sa spun ca initiativa Bergenbier e o prostie. Ei vor o sarbatoare pentru barbatii frustrati, iar nu pentru o categorie de persoane speciale.
Eeeee... vor sa-si faca reclama la bere!
Crezi ca-i intereseaza pe ei ca nu exista ziua barbatului. :giggle:
GabrielaA a scris:

Eeeee... vor sa-si faca reclama la bere!
Crezi ca-i intereseaza pe ei ca nu exista ziua barbatului. :giggle:


de facto!!!
Motto:
"Munca este blestemul clasei alcoolice" O. Wilde
E un malentendu aici, reclama Bergenbier e una iar initiativa legislativa alta. Cu toate acestea le uneste aceeasi lipsa de bun-simt (bun-simt dragii mei, bun-simt! ca omul fara bun-simt e ca si pomul fara flori - fostul profesor de romana din clasa a V-a poreclit "Bun-simt").
Ziua "Al Bundy" - 5 mai (pentru ca personajele din reclama sunt de fapt copiutele lui Al Bundy) nu ar trebui sarbatorita ci comemorata :D la fel ca ziua de 8 martie (apropos in 8 martie 1908 15.000 de femei au protestat pentru programul de munca inuman iar in 1911 140 de femei si-au pierdut viata in New York intr-un incendiu la o fabrica, ceea ce a determinat ca Internationala a II-a sa accepte propunerea Clarei Zetkin ca 8 martie sa devina "ziua femeilor care muncesc - nota bene! (dupa cum se poate vedea am lipsit foarte putin la invatamantul politic :D )
Pentru ziua de "Al Bundy" am compus, din prinosul sufletesc, un imn. Muzica e maiestuoasa (fara gluma) "Internationala" iar versurile sunt usor adaptate. Aranjamentul muzical cuprinde numai alamuri, timpane si tobe (pen'ca sunt masculine si razboinice, iar corul va incerca sa imite modulatiile vocale ale genialului Adi de Vitto din "Of Viaaaaaataaaaa meeaaaaaaaaa"
reproduc aici doar prima strofa
"Sculati voi bautori de bere,
Voi osanditi la munca sus!
Sa fiarba-n halbe inspumata
Da' de la Berbenbier in sus!
Sfarsiti odata cu umflata soacra,
Dati-o cu capul de dulap!
Sa vada baba cine-i sefu'
Chiar de ramane fara cap!"
etc.
.....
Astept sugestiile dumneavoastra
Io as propune s-o poza la imnul asta...
insa nu stiu daca-i voie sa pun un link aici...

Alte discuții în legătură

Sambata 1mai e zi libera? ank_c35 ank_c35 Buna ziua, vreau sa va intreb daca ziua de 1 Mai e libera mai ales ca e sambata? multumesc (vezi toată discuția)
Pentru toate colaboratorele avocatnet Krissia . Krissia . Un sincer "LA MULTI ANI " de 8 Martie si mult succes in continuare pentru toate colaboratoarele de pe avocatnet :P Stiu ca sunt off topic dar nu am stiut ... (vezi toată discuția)
Barbatul avocat Vlad si Minea Associates Vlad si Minea Associates Da. Stiu! Titlul suna ciudat. Nu suntem obisnuiti sa alaturam titulaturii unei profesii referirea la sexul masculin; dar daca totusi o facem propun sa ... (vezi toată discuția)