Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decontare naveta functionari publici - baza legala

cum se poate deconta naveta in mod corect,legal ,la functionarii publicidin primarie
Cel mai recent răspuns: camelia david , utilizator 16:00, 21 Februarie 2011
Eu nu stiu sa existe o astfel de baza legala pentru decontarea navetei functionarilor publici. Singura reglementare pe care o stiu e pentru personalul didactic, prevazuta in statutul lor si care din 2011 nu se mai aplica, urmare a intrarii in vigoare a noii legi a educatiei.
D-na avocat puteti fi mai explicita, adica in noua lege nu mai exista art. privind aceasta decontare??? Dar ce spuneti de asta: Instrucţiuni nr. 2/2011
din 17/02/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice Publicat in MOF nr. 123 - 17/02/2011, Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 123 din 17/02/2011
Actul a intrat in vigoare la data de 17 februarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai deconteaza naveta profesorilor? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua! As dori sa stiu daca primariile mai deconteaza naveta profesorilor din ciclul primar si gimnazial. Ca temai legal mai exista si alta lege inafara ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru naveta cadrelor didactice, conform legii ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, desi exista baza legala privind decontarea contravalorii navetei cadrelor didactice (MONITORUL OFICIAL nr. 123 din 17 februarie 2011 si Legea ... (vezi toată discuția)
Viza flotant allysandia allysandia Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)