avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere vatamare

Buna ziua,

In noimebrie 2009 s-a intamplat un incident cu soacra mea pe baza caruia s-a facut plangere prin decembrie impotriva mea.Am fost chemata prin martie, aprilie la politie sa scriu o declaratie cu ce s-a intamplat.Am fost chemata in iunie 2010 sa aduc o dovada si atunci a fost ultima declaratie pe care am dat-o.
Avocatul mi-a spus ca o sa primesc instiintarea rezolutiei prin posta cel tarziu in ocotmbrie 2010, dar nu am primit nimic.Exista vreo posibilitate sa aflam mersul dosarului la procuror? De ce dureaza atat de mult solutionarea cazului de catre procuror?Mentionez ca persoana "vatamata" m-a acuzat ca i-as fi cauzat cateva vanatai pe maine si este medic de familie.Dansa a obtinut de la un alt medic un concediu medical de 3-5 zile; deci nu spitalizare.Domnul polistist si domnul avocat au spus ca nu are cum sa ajunga dosarul la judecator ca trebuie sa primesc o amenda de la procuror in valoare de 500-max 1000 de ron, pentru ca nu este atat de grav dar fiindca dansa are acest concediu si fiindca are un martor in plus va avea castig.Va rog din suflet sa-mi spuneti de ce dureaza atat de mult solutioneara si cum pot afla cand se va finaliza pentru ca am inteles ca trebuie sa platesc in 48 de ore de la primire acesta amenda.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:25, 10 Februarie 2011
Cereti relatii referitoare la dosar de la Parchet...o vizita personal si o cerere in acest sens cu viza registraturii face minuni; dar nu inteleg nerabdarea dvs., probabil vreti sa "scapati" odata...nu se va intampla nimic grav, stati linistita!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Necunoscand actele si lucrarile dosarului,niciun profesionist nu poate face astfel de"pronosticuri"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen solutionare dosar daniel_croitoru daniel_croitoru Daca rezultatele alcoolemiei sunt sub 0,80 in sange iar recalculareea ca fiind intre 0,75 si 0.85 ce s-ar putea intampla si dosarul cam in ce perioada de timp ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Am depus o plangere la politie in urma cu doua luni impotriva unei persoane, care a intrat fara acordul meu in curte si m-a lovit , am si un certificat ... (vezi toată discuția)
Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania, durata pana la solutionare Paul1995 Paul1995 de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca ... (vezi toată discuția)