Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere auto

va rog sa imi spuneti daca pot radia o masina pe care am vandut-o acum 7 ani doar cu contract de mana? mentionez ca platesc impozit de atunci si nu mai pot da de cel caruia i-am vandut masina .(e plecat in starinatate)
Cel mai recent răspuns: simidemi , utilizator 13:05, 10 Februarie 2011
Faceti radierea din circulatie si cu documentul va prezentati la impozite si taxe !
pe ce baza sa fac radierea ..ca nu am nici un document al masinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ignat_adi ignat_adi Am avut o masina pe care am vandut-o in ianuarie 2014 cu contract de vanzare cumparare facut de mana fara sa fie inregistrat nicaieri. Cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)
Salutare acum 5 ani am vandut autoturism cu toate actele originale ... Lucideni Lucideni Salutare acum 5 ani am vandut autoturism cu toate actele originale ale masini. Mai am doar copie de Talon si mentionez ca nu am nici un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)