avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare cheltuieli de transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare cheltuieli de transport

as dori sa stiu daca pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport daca ma deplasez de la domiciliu la locul de munca 68 de km.mentionez ca angajatorul isi are adresa intr-o localitate iar dupa ce am fost angajat am fost trimis la o subunitate la distanta specificata.
sunt angajat din cadru M.I.R.A.,iar cand am semnat contractul de munca l-am semnat cu unitatea nefiind informat ca voi fi executa serviciu la o subunitate aflata la o asa distanta,implicit sunt nevoit sa imi platesc singur transportul dela domiciliu la subunutatea respectiva.

POT INNAINTA UN PROCES PENTRU RECUPERAREA BANILOR PLATITI PENTRU ACEASTA NAVETA?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: bytza_22 , utilizator 14:16, 10 Mai 2008
Pai,avand in vedere ca mijloacele de tranport in comun nu imi asigurau prezenta la timp la program am fost nevoit sa ma deplasez cu masina personala.Aici pot anexa programul mijloacelor de transport in comun.Ce sa fac mai departe?
Un proces m-ar ajuta pentru recuperarea sumelor de bani cheltuite in aceasta perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Decontare transport - combustibil have have Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile de decontare a transportului, respectiv a combustibilulului in cazul in care fac naveta intre localitatea de ... (vezi toată discuția)
Decontare transport militari jony98 jony98 Sunt cadru militar al MAI. In anul 2009 m-am mutat la cerere la o subunitate aflata la 17km de loc. de domiciliu deoarece in urma problemelor bugetare din acea ... (vezi toată discuția)