Referitor la prima problema si anume incredintarea copilului as dori sa va intreb care sant criteriile dupa care se stabileste perioasa, (intervalul), de vizitare in situatia in care copilu va fi incredintat mamei. Spun asta intrucat ma consider un tata cu nimic mai prejos (exceptand faptul ca nu pot fi mama ), decat este considerata mama. Comportamentul meu fata de copil este unul foarte bun, fiind o persoana calma si foarte echilibrata. In aceste conditii nu mi se pare corect sa am drept de vizita doar la doua saptamani asa cum am mai citit pe site.
Deasemeni nu pot spune ca mama nu a avut un comportament bun pentru copil.Cu alte cuvinte se poate afirma ca atat mama cat si tata au avut un comportament exemplar. In astfel de cazuri nu se poate vorbi de egalitate, sau unii sant mai presus decat altii.
va multumesc!
Referitor la prima problema si anume incredintarea copilului as dori sa va intreb care sant criteriile dupa care se stabileste perioasa, (intervalul), de vizitare in situatia in care copilu va fi incredintat mamei.
~ final discuție ~