avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... mandat de arestare european
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

mandat de arestare european

prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca si in italia a comis furturi el stie ca in italia este suspect de furt dar nu a fost niciodata arestat as dori sa stiu daca italia elibereaza mandat de arestare pentru el si in cit timp . as mai dori sa aflu cit poate dura o ancheta in belgia pentru furt
Cel mai recent răspuns: unifran , utilizator 21:45, 12 Iulie 2011
In primul rand legea ii judeca pe hoti nu nui ,si eu am fost furata si poate si eu la randul meu am furat imi place sa zic adevarul si sa recunosc si daca am furat am raspuns in fata legi si nu am dat socoteala alt cuiva si al 2 lucru nu imi este prieten si nu cunosc persoana dar nu imi plac anumite persoane care se cred mult mai sus decit le este scara , mai pe romaneste nu este frumos sa jicnesti si sa ei peste picior o persoana ca defapt doreste un ajutor sau o indrumare sau o parere si inca ceva procurorul cere aducerea infractorului care este deja condamnat asa este legea in staul european si de asemeni eu consider ca ori ce persoana greseste la o anumita varsta , poate nu isi da seama de fapta care o comite sau de gravitatea ei , eu nu judec pe nimeni asta este tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european ContSters193734 ContSters193734 prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca a comis furturi si in italia as dori sa stiu daca statul italian va ... (vezi toată discuția)
Ancheta pentru furt in belgia ortega ortega cit poate dura ancheta daca pedeapsa este de 1_5 ani sau mai bine zis de cite ori se poate prelungi mandatul de arest preventiv prietenul meu este in ancheta ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt in germania CristinelI CristinelI buna ziua, va rog eu mult sa ma ajutati cu o problema. un prieten foarte bun de-a meu a fost plecat acum 2 saptamani in germania, in vacanta, si a furat ... (vezi toată discuția)