avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ordinul 343 ANRSC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ordinul 343 ANRSC

locuiesc intr-un bloc cu 17 apartamente cu centrala termica si 3 fara centrala, dar si fara repartitoare. este legal ca cei cu centrala termica sa fie pusi la plata incalzirii spatiilor comune, desi in bloc nu exista nici macar un repartitor?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 15:45, 19 Februarie 2011
Total de 20 ap., 17 au CT termica iar la CET numai 3

Eu cred ca trebuie sa adoptati solutia Dl moderator Adriantot cand tot blocul a hotarat ca sa numai permita celor de la CET furnizarea de agent termic.
Vad ca la fel spune si utilizatorul Adam Grecu ca a procedat in toamna la unele scari.O sa ajungem pentru unul bransat la CET sau la centrala de bloc sa plateasca tot restul locatartilor ca asa e legea aiurea.

Zilel trecute am aflat ca sunt blocuri care nu au nimic contorizat.
Chiar in centru bucurestului Calea Victoriei in spatele Orange fata in fata cu SALROM oamenii nu au apemetre la apa rece sau calda nu au repartitoare la caldura si unii nici termopane.
Intretinerea la apartament cu 3 camere este 340ron.Vecinii dorm unii si cu geamul usor deschis si toata lumea lasa apa sa curga cat crede.:O
Toata lumea era fericita.
Asa da viata la comun!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. ordin 343-2010 nana_bv nana_bv Am citit discutiile aparute pe acest forum vizavi de acest ordin 343...in blocul in care locuiesc eu sunt doar 2 scari ,in total 20 apartamente din care doar 7 ... (vezi toată discuția)
Reglementari privind calculul caldurii livias livias pe scara pe care locuiesc sunt 15 apartamente, din care 13 sunt debransate de la CET. Calculul caldurii la cele 2 apartamente ramase bransate se face de catre ... (vezi toată discuția)
Despre noul?/vechi sistem de calcul al caldurii. ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa ve explic despre ce este vorba la mine in bloc si daca se poate sa discutam... Blocul are 4 nivele cate 10 apartamente pe scara si 5 ... (vezi toată discuția)