avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii adeverinta de la medicina muncii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

adeverinta de la medicina muncii

Buna dimi!
Am urmatoarea dilema: am angajat un somer , am repartitie de la somaj unde s-a dus adeverinta de la medicul de familie ca este apt de munca. Intrebarea mea este :mai trebuie adeverinta si de la medicina muncii, atata timp cat am repartitie de la somaj nu inseamna ca angajatul este ok din pct de vedere al sanatatii.?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 21:27, 22 Februarie 2011
Nu ,trebuie sa fie declarat apt de munca pentru postul pe care il ocupa in cadrul unitatii dvs, de catre medicul de medicina muncii cu care unitatea lucreaza.
legea prevede ca la angajare sa mearga la medicul de la medicina muncii - acesta il testeaza ptr. meseria (functia ) in care il angajati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare incheierii contractului individual de munca Firma la care ma angajez imi solicita "Dispozitie de repartizare" de la Agentia locala pentru ocuparea fortei de munca, ca si act obligatoriu (repartitie de ... (vezi toată discuția)
Angajare mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu o intrebare : unui viitor angajat care nu este [u]somer in plata [/u]ii mai trebuie repartitie de la AJOFM? Si adeverinta de la medicul ... (vezi toată discuția)
"analize medicale la angajare" retroactiv? lorella lorella Am si eu o intrebare. Daca am lucrat intr-o societate fara sa mi se faca contract de munca si am castigat procesul civil in urma caruia firma este obligata ... (vezi toată discuția)