avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sponsorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sponsorizare

buna dimineata....daca Legea nr. 32/1994, legea sponsorizarii, este in vigoare as dori sa aflu ce avantaje are o companie care sponsorizeaza un act de cultura....va multumesc!...o zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: georgeghilt , utilizator 19:02, 9 Ianuarie 2012
In concluzie, pentru o companie cu CA=1mil euro/an si profit 100 000 euro care acorda o sponsorizare de 3000 de euro (indeplinind cumulativ cele 2 conditii de profit si CA) ce cheltuiala rezulta ? La regularizare are de platit impozit profit anual 16000-3000=13000 euro.
Daca nu e corect rationamentul care ar fi formula de calcul ? Pentru 3000 de euro sponsorizare care este costul real al companiei ?...daca acesta exista.
Mentionez ca nu sunt de profesie contabil. Din acest motiv am apelat la un calcul matematic care poate fi inteles mult mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea sponsorizarii ARKzad ARKzad care este suma maximă cu care poate un sponsor persoană juridică să sponsorizeze un beneficiar?se poate face o sponsorizare cu o suma fixă lunară pentru ... (vezi toată discuția)
Benefici aureljoe aureljoe buna ziua! am si eu o intrebare daca o persoana sponsorizeaza o persoana cu handicap ce benefici ii aduce sponsorului? (vezi toată discuția)
Deductibilitate de taxe in caz de sponsorizare elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: firma la care lucrez a facut o sponsorizare. As vrea sa stiu care este regimul acestei ... (vezi toată discuția)