avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... muzica tare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

muzica tare

sotiei mele ii place sa dea muzica tare, dar imi cam vin vecinii la usa. exista un interval orar in care pot da muzica mai tare?
Cel mai recent răspuns: vivisb , utilizator 19:51, 25 Februarie 2011
Bravo, super comentariu !!!! Am mai facut si eu de astea....si nici Bethoven nu le place !!!!
Mixandra , probabil ca le -ai pus simfonia 9 de Betoween si au crezut ca sunt cam multe , se mai gandeau vecinii ca ai ascultat multe pina la a 9-a.simfonie #-o
Probabil ca astia ( vecinii) sunt manelisti.asa ceva nu iar deranja. #-o
:hammer::hammer::hammer:
laszlo 82 Chiar ca aveti de aface cu o "nebuna" .Ideea este sa o asteptati cu martori impartiali cand are aceste accese, nu rude sau colegi de serviciu( nu sunt considerati ca fiind martori dezirabili), sau vecini de ai dvs ,creati acest flagrant , si adresati-va apoi politiei si Agentiei pentru protectia copilului.
Azi maine o sa va puna sa i puneti banda adeziva pe gura copilului.
Toti copii plang . Asa e natura . Muzica repet, nu dauneaza sanatatii, sapoi cu bebe mic sigur nu o ascultati la volum mare.
Si in cazul volumului dupa cum ati spus si dvs. la "ureche" nu se stabileste nivelul decibelilor
:training:
Interventie moderator
Am rugamintea
- sa va editati mesajele daca doriti sa mai adaugati ceva in cazul in care nu vi s-a raspuns la ele pentru a evita scrierea mesajelor consecutive;
- sa va cenzurati limbajul pentru a nu ajunge la atac la persoana, caz in care voi fi nevoita sa sterg mesajele care poate au un mesaj pozitiv....:)
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
elga50, moderator
Daca sunteti mai mult la serviciu, trimite nevasta intretimp la mama ei (Soacra ta) si le impaci pe amandoua. Si cu muzica si cu amenzile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste petrudaniel petrudaniel Buna ziua! Este adevarat ca nu pot asculta niciodata muzica la sistemul meu de home-audio? Legea mentioneaza ca doar tulburarea prin zgomote se sanctioneaza in ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)