avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita !!!!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita !!!!

Buna seara!

Ma aflu la pasul de executare silita. Banca a scos ipoteca la pretul de 24000 euro,eu mai datorez bancii 10000

In contract se specifica astfel:

"In caz de executare silita ,toate spezele, precum si toate sumele ramase neacoperite prin valorificarea garantiei sunt si raman in sarcina garantului ipotecar, banca putand executa activele sale in limita debitului neacoperit."

Intrebarea mea este daca banca vinde ipoteca la 24000, isi acopera pierderile si restul de bani imi revin mie? Sau daca ar fi vreo cale de atac dat fiind ca in contract este specificat ce am precizat mai sus.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:12, 2 Martie 2011
Restul de bani va va reveni dvs. Insa, alaturi de cei 10000 de euro, banca va calcual dobanzi, penalitati, cheltuieli de judecata si de executare.
Daca se va vinde la 24.000 euro....
Sa nu se vanda la al 2-lea termen pe cine stie ce suma. Asta e riscul...
In cazul tau, as incerca repede o reesalonare cu banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa anulare clauza popescu-sorin popescu-sorin In conditiile in care prin sentinta definitiva si irevocabila a fost anulata clauza din contractul de credit privind renuntarea la beneficiile de discutiune si ... (vezi toată discuția)
Codebitor: intrebare sdenis51 sdenis51 Buna ziua. Sunt garant ipotecar pentru mama mea care a obtinut un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara in anul 2008 si pe care am ajutat-o, ... (vezi toată discuția)
Poate fi scos la licitatie un imobil, simultan, de catre 2 banci? mihai1667 mihai1667 Ma aflu intr-o situatie ff. delicata. Sunt executat silit de catre 2 banci. - Banca X m-a executat ptr 2 contracte de credit, unul ipotecar si altul ... (vezi toată discuția)