As dori sa stiu daca,controlul financiar preventiv se efectueaza doar de catre contabilul din cadrul primariei,sau se poate realiza si de catre secretarul aceleiasi institutii?
Va multumesc pt.timpul acordat...
La noi a fost curtea de 2 ori din 2006 si nu a zis nimic referitor la faptul ca persoana care semneaza ordinele de plata in trezorerie, face state de plata, efectueaza inregistrarile contabile, etc beneficiaza de acest spor CFP si nu a zis nimic. In schimb au stat de vorba amical cu fiecare salariat in parte de la compartimentul financiar contabil si au vazut ca sunt pe linga tare de tot cu fenomenul asta. Toti stiau cat este cuantumul sporului dar nici unul nu stia cu ce se mananca:)) Am uitat sa va spun ca lucrez intr-o primarie mica cu 20 de salariati cu tot cu primar si vice.
Viza cfp
nicoleta_2009
Buna ziua? Este legal ca intr-o primarie secretarul( cu studii juridice) sa detina si viza CFP si sa primeasca spor de 25%? VA ROG BAZA LEGALA (vezi toată discuția)
Audit intern primarie
Lulica
Buna ziua
Am urmatoarea problema: primarul unei comune a descoperit ca serviciul contabilitate nu l-a informat cu privire la banii existenti in conturile de ... (vezi toată discuția)