avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... programe contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

programe contabilitate PFA

Observ existenta multor programe de contabilitate pentru PFA, dar nu inteleg suportul legislativ pentru functionarea acestora. Poate din punct de vedere legal o aplicatie software sa inlocuiasca un registru snuruit si stampilat de Administratia Financiara?
Cel mai recent răspuns: Ruben , utilizator 08:23, 9 Martie 2011
Buna dimineata!

Registrul jurnal de incasari si plati poate fi tinut cu ajutorul tehnii de calcul . In acest caz toate operatiunile se inscriu in el ,in ordine cronologica.La sfarsitul lunii,acesta se listeaza si i se numeroteaza paginile. Apoi ,numai sumele care apar in totalul lunii listate se inscriu (de data aceasta manual ,si numai un singur rand) in Registrul de incasari si plati care este inregistrat la Finante (cel numerotat,snuruit si stampilat de catre acestia). Luna urmatoare procedati la fel,iar numerotarea paginilor listate se face in continuarea lunii anterioare..

O zi buna va doresc !
Multumesc.
Salutari!
Exista vreun program pentru PFA in care sa poata fi introdusa data expirarii produsului din gestiune?
Ms
Bravos a scris:

Salutari!
Exista vreun program pentru PFA in care sa poata fi introdusa data expirarii produsului din gestiune?
Ms

Nu stiu... eu inca nu mi-am gasit nici unul pe plac (care sa respecte indeaproape legislatia, dar si sa fie suficient de flexibil cu toate 3 tipurile de amortizari). Asa ca ma gandesc serios sa-mi fac eu unul... eventual unul in Java care sa mearga si pe Windows si pe Linux (eu folosesc Linux). Daca va intereseaza, pot sa va contactez cand il termin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurnal de incasari si plati gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am si eu o intrebare va rog, cum se completeaza in registru jurnal de i. si plati, dupa fiecare luna se trage linie si se calc. totalul? ori se ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal incasari plari si registru jurnal felisana felisana Buna ziua! Referitor la inregistrarea RJIP si registru inventar la organul fiscal teritorial, imi puteti spune si mie exact cam ce compartiment se ocupa cu ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal de incasari si plati mihaelatanasactb mihaelatanasactb Registrul de incasari si plati este obligatoriu de completat de mana sau poate fi generat cu un program de ctb in partida simpla,iar pe cel cumparat de la ... (vezi toată discuția)