avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut schita apartament !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut schita apartament !

Buna ziua ce se poate face in cazul in care am pierdut schita apartamentului , carei institutie ma adresez sau ce e de facut !

Va multumesc, astept raspuns !
Cel mai recent răspuns: CRISTIAN N-I , utilizator 14:50, 15 Martie 2011
daca aveti cadastru la ei. oricum ar tb sa fie un set de acte inclusiv schita la primarie. poate va elibereaza duplicat.
stati ca nu am inteles la care ei , eu numai am schita , e posibil ca la primarie sa poate exista un duplicat ?!sau unde ma adresez so fac din nou !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casa pierdute Daniela005 Daniela005 Socrii mei au pierdut actele casei,ce pasi trebuie urmati pentru refacerea tuturor actelor,de unde trebuie inceput?? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit pierdut dtztz dtztz Buna ziua. Sunt in situatia in care am pierdut titlul de propietate pt un teren arabil (vita de vie). L-am ratacit pt ca nu l-am folosit ani de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)