avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca STAT in STAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca STAT in STAT

Citesc si ramin uimit de cat de multi oameni sunt in situatia de a avea probleme cu o anumita banca, o voi numi in text "Banca lu' peste prajit". Cit de multe situatii in care au cesionat fara sa notifice pe amaritii care le platesc salariile si dau inapoi bancii de 3 - 4 ori suma imprumutata. Cit de amarnici sunt recuperatorii desprinsi tot din Banca lu peste prajit, cum de nimeni, nici o instanta nu i-a sanctionat sau nu intrerupe sirul nelegiurilor.
Vin si va intreb: de ce toate astea? Cum spunea o doamna aici, de ce pe noi ne executa instantaneu o instanta si pe ei ii lasa sa continue cu toate ca incalca multe prevederi legale?
Degeaba s-au facut atitea grupuri de lupta impotriva practicilor bancare, nu se vede nici un rezultat. A apelat cineva si la OPC, ce raspunsuri ati primit? La BNR a incercat cineva sa-i reclame? A ajuns cineva cu ei in instanta si ce s-a intamplat mai departe?
exBrom a scris:

Banca plateste ... diverse taxe ( unele aberante cum ar fi taxa pentru liniste si securitate de ex - la Cosntanta).

hotu' striga "hotu'!":))

[ link extern ]

ionut12345 a scris:

da o solutie ceva ? nimeni nimic ......

o lege similara asteia:

[ link extern ]

...sau macar, macar, oug 50/2010 in forma initiala...

ps
domnu' acesta n-are o idee rea (ar fi un inceput)

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
ContSters123067, utilizator
Hai sa va sic eu una simpatica, dar realista!
1. Dumnezeu imi este martor ca am slujit zeci si zeci de inmormantari si am primit banuti putini, uneori chiar deloc. Sunt destule familii care vor sa iti dea si 20 ron doar sa fie primit/impacati. Ei bine, tot Dumnezeu imi este martor, ca daca prind un sef WCR in atmosfera asta ii soptesc la ureche discret, asa pe la jumatatea slujbei: "1000 euro daca vrei sa continuam. Acum! Daca nu, poti sa ti-l ingropi singur!" (valabil si pt cununie si botez).
2. Sigur ca la ce venituri am si ce rate am, in fiecare luna am intarziere.10, 20, 30 zile, depinde. Notificarile cu acest detaliu umplu posta in fiecare luna, dar cel mai mult ma deranjeaza telefoanele, cam 3-5 in fiecare zi. E psihologic, iti stica ziua, numai cand vezi nr. lor. Ideea principala e ca vor sa smulga de la tine o promisiune asupra unei zile cand vei veni cu banutii: "pana la sfarsitul saptamanii puteti veni?" etc, ca apoi sa te bombardeze cu sms-uri si telefoane cu "capatul ala de sapatamana". In fine! Dupa doi ani coabitare in asemenea maniera, zilele trecute, umplandu-se paharul zic: (citez din memorie) "Ei, vreti sa stiti ziua? Hm! Da! Domnita, ma aveti pe calculator si stiti ca nu va mint ca sunt si preot. Uite, nu stiu daca sunteti la mine in parohie, dar daca sunteti si dati coltu' azi in trei zile va aduc banii. Garantat!". Stiti in cate secunde mi-a inchis telefonul?! Sic!
Domnu cu Bromu',

Aveti deja un sablon de gindire si banuiesc ca nici nu mai citit ce se scrie aici. Nu sta domnule nimeni la mila bancii si interpretati VOIT gresit ce scriu eu, cel putin.
Sunt vehement impotriva abuzurilor bancii si prin asta inteleg nerespectarea drepturilor mele ca un consumator si nerespectarea contractelor semnate.
Tot ii dati cu dobinda pentru ca stiti ca s-au cistigat procese impotriva bancilor deci s-a dovedit. Nu e timpul trecut si pentru celelalte abuzuri. E suculent dialogul, si pentru ceilalti forumisti, unii amariti ca si mine care sunt victimele neinterventiei BNR pentru a reglementa practicile si pentru a struni camatarii bancari.
Asa ca, nu dispareti din peisajul forumului insa intelegeti ce se vorbeste, nu suntem milogi si nu vrem ceva valori adaugate ci DOAR ce e in contracte, sa se respecte.
Na, la asta ce mai zici???

Si te rog: nu ma cheama COSTEL ci COSTICA!!!
OK?
Costica, te rog citeste atent mesajele mele. Multa sanatate!
ma, eu zic ca va stresati si singuri... stiti, eu sunt de cealalta parte a baricadei... daca va bate un gand bun si vreti sa va platiti datoriile fiti mai calmi...mai buni.. mai linistiti... probabil ca de cat ori vedeti nr ala de tel care stiti ca va cere bani va ia cu "calduri', va inrositi si apoi cand raspundeti la al 5-lea apel deja plini de draci....se duce pe apa sambetei convorbirea..
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ionut12345, utilizator

Alte discuții în legătură

Inca o sentinata care atesta abuzurile bancilor fata de proprii clienti ! Roland Mindrila Roland Mindrila Citez parte din dispozitivul unei sentinte pronuntate in 2012 de Tribunal pentru a reflecta clauzele abuzive impuse de banci in contractele de creditare: ... (vezi toată discuția)
Dobanzi bancare mihaela-ioana mihaela-ioana am un credit ipotecar din 2004 cu dobanda de 9.5.% Incepand cu luna 02.2011 s-a modificat de 2 ori in crestere , dobanda ajungand acum la 10.12%. Am mers la ... (vezi toată discuția)
Legalitatea firmelor de recuperare creante branischi37 branischi37 :confused:Salut tuturor, itrebarea mea este : Chiar e legal ce fac aceste firme? (vezi toată discuția)