avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM LA NIVEL DE RAMURA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM LA NIVEL DE RAMURA

Buna ziua,
Firma la care lucrez nu are CCM la nivel de unitate, iar ca si cod CAEN - 1051- fabricarea produselor lactate si a branzaturilor, deci dupa parerea mea face parte din industria alimentara, care a un CCM la nivel de ramura valabil pana in 2015. Beneficiem si noi de prevederile acestui CCM la nivel de ramura, chiar daca nu am participat la semnarea lui( nu ma prea pricep la CCM la nvel de ramura)?
Sunt gravida si vrea sa stiu daca pot beneficia de salariu mediu la nastere , daca este trecut in acest ccm la nivel de ramura?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 12:29, 21 Martie 2011
Puteti sa ma ajutati in legatura cu contractul colectiv de munca la nivel de ramura:comert ? pana cand este valabil, sau daca mai este valabil, sau macar in ce stadiu este?
firma la care lucrez va face concedieri individuale, se vor acorda plati compensatorii? si mai sunt si doi angajati care solicita plata unui salariu mediu pe unitate pentru nasterea copilului , ce fac? ( mentionez ca in cadrul societatii eu sunt angajata ca inspector resurse umane si toata lumea asteapta un raspuns de la mine)
Va multumesc.
Cititi aici:[ link extern ]

Contractul este inca in vigoare.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicabilitate contract colectiv unic pe ramura rosu gheorghe rosu gheorghe Sunt lider sindical si m-ar interesa daca pot introduce in instanta o actiune prin care angajatorul sa fie obligat sa recunoasca contractul colectiv pe ramura ... (vezi toată discuția)
Ccm nivel ramura gentilom gentilom La o firma care are ca obiect de activitate transportul pe apa(maritim si fluvial) dar care intre timp a vandut navele maritime si a ramas doar cu cele ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate ccm la nivel de ramura ginnyy ginnyy Potrivit dispozitiilor CCM ramura: Clauzele contractelor colective de muncă produc efecte pentru toţi salariaţii încadraţi în unităţile din ramura ... (vezi toată discuția)