avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum stiu pentru ce am primit aplauze?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum stiu pentru ce am primit aplauze?

Buna seara,
Ma bucur :yes: atunci cand primesc aplauze de la un utilizator al forumului.
Doresc sa stiu mai exact care este subiectul pentru care am primit aceste aplauze? Am incercat sa aflu raspunsul la aceasta intrebare dar nu am reusit singura, ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat,
A.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
Acilegna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Acilegna , utilizator 08:59, 21 Martie 2011
Nu cred ca aveti cum sa aflati acest lucru. De exemplu , eu v-am aplaudat citind raspunsurile postate de Dvs. In sectiunea de "contabilitate".

O seara frumoasa,in continuare. :)
Alt exemplu, eu v-am aplaudat acuma. Macar un raspuns sa stiti concret de la cine l-ati primit :D:D:D
:D, Va multumesc frumos pentru raspunsuri,
=D> si pentru dumneavoastra.
O zi cat mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)