Buna ziua, va rog sa imi spuneti un cuantum al daunelor morale pe care as putea sa le solicit pentru o vatamare corporala din culpa;mi s-a sugerat sa fie consistenta pentru ca instanta oricum "taie" din ele, dar totusi nu as vrea sa fie exagerate si nici prea mici...va rog mult o sugestie rapida...multumesc anticipat.
Sunt de acord cu ce spuneti dvs. E ca in poveste cu rabinul care recunoaste ca toata lumea are dreptate, inclusiv atunci cad i se spune ca nu are dreptate... Sfatul meu a fost ... isvorat din experienta mea. Am vazut sute de accidente rutiere, le-am cerecetat, am audiat vinovati, vicitme si martori. A fost meseria mea de o viata si am ajuns la o concluzie - "dreptatea" este o notiune, nu un fapt implinit. Dreptatea se face prin intermediul oamenilor - deci, nu va asteptati sa fie de esenta divina si nici macar sa se apropie de ... dreptate. Sunteti indreptatita sa cereti daune morale. Care vor fi costurile pentru obtinerea lor ? Ati facut un calcul ? Stiti cat veti cheltui cu un avocat foarte bun si cat veti obtine de la instanta ? Povestea cu avocatul bun sau foarte bun, e poveste pomului laudat unde nu trebuie sa te duci cu sacul mare. Eu am fost si avocat si intr-un fel mai sunt - figurez pe tabloul avcatilor suspendati pentru ca exercit alta profesie acum. Ca unul care stiu toate chicitele rezolvarii unui accident rutier, am avut deseori ocazia sa intalnesc judecatori care nu stiau ... ca sa dau un exemplu, ce inseamna o imprejurare negativa la locul faptei, a accidentului. Si omul acela trebuia sa judece. S-ar putea sa aveti un avocat foarte bun, dar judecatorul sa nu va inteleaga suferinta morala... Sunt exterem de curios sa aflu ce daune morale veti obtine in final.
Buna
otto29
Vreau sa stiu si eu cate daune morale ar trebui sa cer pt 22 de zile de spitalizare pt. splina scoasa 4 coaste rupte care au cauzat si apa la plamani toate ... (vezi toată discuția)