avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita de asigurare

Tatal meu care a decedat in urma cu doua luni. Avea rata la o banca si avea si o polita de asigurare in acelasi timp. Ratele sant pana in 2013 .Intrebarea mea este daca a avut vreo boala cronica societatea de asigurare te despagubeste in cazul nostru platind mai departe ratele la banca?
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 18:41, 27 Martie 2011
Depinde ce risc s-a asigurat.Daca e vorba de accident urmat de deces sau nu.Studiati cu atentie clauzele. Cred ca problema e mult mai complicata dat fiind si acel credit care nu stim daca e ipotecar, daca mai aveti frati ,etc.....
creditul nu este ipotecar este unul de nevoi personale
nu va mai framantati...banca nu are ce sa va faca...in alta ordine de idei daca aveti copiii si aveti credite sa va faceti si dv. o asigurare TLF sau mai bine zis CASCO uman...si dormiti linistit...daca sunteti din Bucuresti va pot da mai multe amanunte daca sunteti din Cluj va pot trimite o recomandare ....
Mostenitorii preiau activul si pasivul(bunurile si datoriile).Revin la analizarea clauzelor......
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
avvalentina, utilizator
lupalb13 a scris:

nu va mai framantati...banca nu are ce sa va faca...in alta ordine de idei daca aveti copiii si aveti credite sa va faceti si dv. o asigurare TLF sau mai bine zis CASCO uman...si dormiti linistit...daca sunteti din Bucuresti va pot da mai multe amanunte daca sunteti din Cluj va pot trimite o recomandare ....

Credeti ca acest forum este piata rece?
Banca are ce sa faca,asa cum a scris doamna avocat mai sus.

Cat priveste despagubirea,putem sa discutam la modul ipotetic cat dorim.
Nu stim cine este desemnat beneficiar pe polita,daca asiguratorul a refuzat sa plateasca indemnizatia de asigurare etc.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
floare _de_ colt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire asigurare de viata AlexandraSarghi AlexandraSarghi Buna ziua! Tatal meu a semnat o asigurare de viata atasata unui credit de nevoi personale. A decedat la 1 an dupa semnarea politei in urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Plata creditului in caz de deces.. miriam_mir miriam_mir [b] Buna seara!Am si eu o problema...mama mea a decedat in luna septembrie si avea un credit la o banca si deasemeni avea si asigurare medicala! Cum se ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre banca andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Ma confrut cu urmatoarea situatie. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale de la banca BRD cu care a platit avans pentru o masina Opel Astra ... (vezi toată discuția)