Am divortat de sotul meu in decembrie 2010.Acesta a cerut in instanta sa aibe legaturi personale cu minorul la domiciliul lui, insa din motivatiile pe care le-am adus eu in instana nu i s-a permis decat la domiciulul meu si in prezenta mea.Desi a cerut incredintarea minorului, acesta a spus si in sala de judecata ca acest copil nu este al lui.S-a hotarat definitiv si irevocabil ca acesta sa pleteasca pensie alimentara de 70 ron si sa aibe lagaturi personale cu minorul la domiciliul mamei.De la despartirea in fapt si pana in prezent, fostul sot nu a venit sa viziteze copilul si nici sa participe moral si mai ales financiar la cresterea si educatia lui.Hotararea de divort este definitiva si irevocabila incepand cu data de 26.01.2011.De atunci imi tot spune ca o sa ceara sa faca testul de paternitate, deoarece copilul nu este al lui.Intrebarea mea este:in ce conditii ii pot cere daune morale pentru ceea ce vrea sa faca?Va rog din suflet sa ma ajutati.
si eu ce am de facut in sensul acesta?Sotul meu a deschis proces pentru tagada paternitatii.Si a spus numai minciuni.Precum ca a mai fost odata casatorit si nu a rezultat nici un copil din prima casatoriesi nu este adevarat.Au avut o fetita impreuna.Bine si despre ea a spus acelea-si vorbe.Dupa ce au divortat a zis ca nu etse copilul lui.Ca este bolnav si ca din cauza prednisonului, medicamentul pe care trebuie sa il ia zilnic, una din eactiile adverse este infertilitatea si am autat peste tot si nu scrie nicaieri de inferetilitate.Ca nu l-am lasat sa vada copilul.Nici macar nu a sunat odata sa ma intrebe de el.Copilul ate 3 ani si 4 luni.Chiar nu pot sa il pedepsesc pe omul acesta?Chiar nu i se poate face nimic?Deja a mers prea departe.Vrea sa il faca si pe copil sa sufere, iar eu pt asta nu am de gand sa il las.Va rog sa ma ajutati