Azi am primit raspuns oficial:
"Referitor la dosarul de dauna....deschis ca urmare a evenimentului rutier din data de...in care a fost implicat autovehicolul cu numarul...proprietatea dumneavoastra va comunicam faptul ca, pana la clarificarea aspectelor legate de modul de producere al accidentului SC OMNIASIG VIG SA nu poate solutiona favorabil dosarul dvs.
Mentionam ca cele precizate mai sus sunt in conformitate cu Art.33, alineatul1=Asiguratul este obligat in cel mai scurt timp sa instiinteze asiguratorul RCA cu privire la producerea evenimentului si sa precizeze imprejurarile cu privire la acest eveniment iar pe parcursul investigatiilor referitoare la acest eveniment sa procedeze in conformitate cu instructiunile primite de la asigurat si Art. 36 alineatul 2 Asiguratorul RCA.. desfasoara investigatia privind producerea accidentului in termen de cel mult 3 luni de la data avizarii producerii evenimentului asigurat.., ambele din Ordinul 5/17.05.2010 emis de CSA.
Prezentul document constituie sistarea la plata de la plata dosarului de dauna..."
=D>=D>=D>
AM SUNAT LA 112 IN MOMENTUL ACCIDENTULUI.
AM FACUT POZE SI INREGISTRARI LA LOCUL ACCIDENTULUI.
AM INCHEIAT CONSTATAREA AMIABILA IN CARE CELALALT A SEMNAT " MA RECUNOSC VINOVAT"
EXISTA UN MARTOR.
AM DUS AUTOTURISMUL LA SEDIUL REPREZENTANTEI SI REPREZENTANTULUI RCA A DOUA ZI.
AM DESCHIS DOSAR DE DAUNA.
M-AM PREZENTAT LA SEDIUL SUCURSALEI JUDETENE SI AM INFORMAT CA AM POZE SI INREGISTRARE VIDEO.
AM SUNAT LA SEFII LOR DIN BUCURESTI.
AM PLATIT REPARATIA DIN BANII MEI.
Acum voi pleca intr-o vacanta pe o insula sa ma calmez si ma voi intoarce optimist peste trei luni sa platesc salariile celor de la asigurari?
#-o#-o#-o#-o#-o