Am fost implicat intr-un accident rutier pe un drum european din care au rezultat doar pagube materiale. Eram incadrat in depasire si am lovit in diagonala autoturismul din fata mea care a virat brusc la stanga(bara mea fata dreapta a lovit bara spate stanga a celui din fata). Am sunat la 112, am informat despre accident si am primit sfatul de a ne intelege amiabil daca am cazut de acord asupra vinovatiei. Am incheiat un formular de constatare amiabila unde cel care a virat brusc stanga s-a recunoscut vinovat si a semnat. La fata locului am facut poze. Persoana care a recunoscut ca nu s-a asigurat cand a virat stanga mi-a dat copii dupa actele necesare intocmirii dosarului de dauna. M-am prezentat in localitatea de domiciliu la service-ul unde inginerul de daune al politei de asigurare avea birou. Am facut constatarea, am deschis dosarul de daune si am lasat autoturismul in service. La cateva zile m-au contactat cei din service si m-au informat ca societatea de asigurari a sistat plata in dosarul meu de daune. Am mers la societatea de asigurari dar nu au vrut sa vorbeasca cu mine. Am sunat la sefii lor de la Bucuresti dar nu am primit un raspuns. Am hotarat sa platesc reparatia sa-mi scot autoturismul din service. L-am scos dupa ce am platit contravaloarea facturii ce reprezinta dosarul de daune. De la cine recuperez acum banii si cine ma ajuta, contra cost bineinteles?
Angajati un avocat, nu asteptati sa va contacteze unul, ca nu umblam in prospectare de clienti. Nu este o chestiune de curaj, ci de relatii profesionale intre avocat ca angajat si client ca angajator, parti in contractul de asistenta juridica.
Multumesc pentru sfat.
Unde caut avocat? In judetul meu de domiciliu? In judetul "vinovatului"? In judetul unde a fost accidentul? In capitala, sediu Omniasig?
Exista un sistem al valorilor pe care eu nu-l inteleg?
Am acceptat sa ne intelegem amiabil la fata locului! Am gresit?
Am semnat constatarea facuta de inginerul de dauna si service! Am gresit?
Am platit dauna ~ 3000 euro. Am gresit?
Am postat subiectul pe acest site cu speranta ca o minte agera vrea un onarariu de 3000 de euro, suma pe care sa ma asigure ca o recuperam impreuna cu suma platita pentru dauna. AM GRESIT?
Un om a găsit un ou de vultur şi l-a pus în cuibarul unei găini de curte. Puiul de vultur a ieşit din ou odată cu puii de găina şi a crescut împreună cu ei.
De fiecare dată când încerca să facă ceea ce i se părea lui natural şi firesc, puiul de vultur era batjocorit de găini şi readus imediat la statutul de găină. Vulturul a renunţat la instinctele speciei sale şi astfel, toată viaţa lui, a făcut ceea ce au făcut şi puii de curte, crezând că este pui de curte. A scurmat pământul după viermi şi insecte, a cloncănit şi a cotcodăcit. Dădea din aripi şi zbura un pic în aer.
Anii au trecut şi vulturul a îmbătrânit. Într-o zi el a văzut o pasăre splendidă deasupra lui, pe cerul fără nori. Aceasta plana într-o graţioasă măreţie printre curenţii puternici, abia bătând din aripile sale viguroase, aurii.
Bătrânul vultur privi în sus cu veneraţie. "Cine e aceasta?", a întrebat el.
"Aceasta este vulturul, regele păsărilor", i-a răspuns un cocoş. "El aparţine cerului, noi aparţinem pământului - noi suntem orătănii". ªi astfel vulturul a trăit şi a murit ca o găină, pentru că asta a crezut că este.
Am revenit !
In insula a fost cool! Am meditat, m-am calmat!
Am avocat!
3 intalniri fara expunerea subiectului!
9 luni fara raspunsul promis oficial de adresa omniasig!
CSA exista doar pentru a influenta indicele somajului? INTREBARE: DACA NU PLATEAM SA SCOT MASINA DIN SERVICE ERAM UN PIETON EROU?
Asigurare
bogdan_leonard
salut,zilele trecute am lasat masina in parcare si la scurt timp a venit un domn la sediul unde muncesc ca sa-mi spuna ca mi-a busit masina. a doua zi am facut ... (vezi toată discuția)