Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj!!!

La partajul unui apartament,una dintre parti ofera intoarecere(valoarea apart. a fost stabilita prin comun acord al partilor);cum se procedeaza in cazul de fata,care sunt procedurile?banii trebuiesc dati in prezenta unui notar sau la data programata pentru infatisare in fata judecatorului se va da o declarartie?Divortul este finalizat de 4 luni.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:07, 13 Iunie 2008
Am un avocat care ma reprezinta,are imputernicire.Tin legatura cu domnul av. prin telefon,dar nu primesc foarte multe informatii,de aceea am apelat la acest forum.As vrea sa nu platesc nici foarte mult dupa ce va fi apartamentul trecut pe numele meu(acele taxe), si vroiam sa cunosc modalitatile si ce ar fi mai avantajos pentru mine.
Fiind in lipsa de cauza a acestor formalitati sunt un pic cam stresata si disperata.
Va multumesc pentru intelegere si timpul acordat. :)
Doamna mea, daca avocatul nu comunica cu dv., mai bine nu-l mai platiti!
In situatia dv. nu stiu in ce masura se poate spune ca aveti avocat, caci daca nu comunicati cu el, el nu stie ce doriti si actele pot sa iasa dupa cum isi inchipuie el ca vreti si nu cum vreti in realitate! Ceea ce poate fi prost pentru dv.

Va recomand sa stabiliti o intalnire cu el, e nedrepe pentru dv. asa. Sa treceti in revista, impreuna, clauzele tranzactiei.

Apoi, nu stiu la ce taxe va referiti, mai aveti inscrierea in CF, atat.
negrean a scris:

Am un avocat care ma reprezinta,are imputernicire.Tin legatura cu domnul av. prin telefon,dar nu primesc foarte multe informatii,de aceea am apelat la acest forum.As vrea sa nu platesc nici foarte mult dupa ce va fi apartamentul trecut pe numele meu(acele taxe), si vroiam sa cunosc modalitatile si ce ar fi mai avantajos pentru mine.
Fiind in lipsa de cauza a acestor formalitati sunt un pic cam stresata si disperata.
Va multumesc pentru intelegere si timpul acordat. :)

Unul dintre drepturile dvs in raportul juridic cu avocatul este dreptul la informare.Din moment ce l-ati platit aveti incredere in el.
Avocatul dvs stie el ce are de facut asa ca nu fiti disperata si stresata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere divort cu copii dana_toader dana_toader Ce fac sotii dupa ce ajung la un acord prin mediere privind divortul si incredintarea copiilor minori? Se duc cu acordul in instanta sau la notar? In cazul ... (vezi toată discuția)
Tranzactie/partaj imobil karina_rose karina_rose Buna ziua sunt noua pe acest site si mi se pare de bun augur. Felicitari !!! Insa vin si eu cu o problema destul de dificila. Am divortat in 2006 iar situatia ... (vezi toată discuția)
Partaj prin tribunal sau notariat? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Acum doua zile ceream un sfat cu privire la termenul in care poate judecatoria sa motiveze divortul. Am vazut si multumesc pentru raspuns, ca acest ... (vezi toată discuția)