avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neplata darilor catre stat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neplata darilor catre stat

Buna ziua,
Sunt angajata a unei societati comerciale din octombrie 2007.Din septembrie 2009 nu s-a mai platit nimic catre stat,nici macar partea angajatului(ceea ce stiu ca se considera furt).Notificari de la anaf s-au tot primit insa nimic mai mult.Doresc sa mentionez ca sunt insarcinata in 7 luni,de la jum lunii martie am intrat in prenatal cu promisiunea directorului ca-mi va plati macar mie darile catre sstat pentru a putea beneficia de indemnizatie insa din ianuarie pana acum nu s-a rezolvat nimic.Contabilei i-a spus ca nu are ce sa faca referitor la plati pt ca nu are bani(ceea ce nu este adevarat,nu are bani pt angajati datorita carora isi desfasoara activitatea si isi mentine el traiul luxos) si daca ii vine vreun control pentru ca probabil se teme ca voi recurge la asta, o sa demonstreze ca nu are bani si scapa basma curata.Doresc sa mai mentionez ca de fiecare data cand i s-a pus poprire pe conturi si-a deschis altul pe care l-a comunicat clientilor pentru ca statul sa nu nu-si mai poata lua banii din conturile respective.
Vreau sa stiu si eu dc nu s-a sesizat niciun organ pana acum,de ce nu vine cineva in control si eventul sa-l oblige cumva sa plateasca darile,sa-l puna sa vanda din utilaje,masini,etc.
Ca sa nu mai spun ca tuturor le spune ca sunt liberi sa plece ,desi azi este zi de salariu mi-a zis ca nu stie daca o sa aibe bani sa le plateasca si mai crede si ca prenatalul si postnatalul trebuie sa mi le plateasca statul.
Credeti-ma ca sunt in impas,daca nu-mi plateste darile cu ce imi cresc copilasul?De ce li se permite sa-si bata joc de oameni in halul asta,sa ne trateze ca niste sclavi?In 3 ani nu mi-am luat niciun concediu medical,am stat peste program fara a solicita plata orelor suplimentare si dupa ce am ramas gravida sa mi se scoata ochii ca "plec cand vreau "( adica dupa 8 ore jum de munca,in cond in care am cim pe 8 ore).
AJUTATI-MA, VA ROG!
O zi cat mai placuta!
Cel mai recent răspuns: miky_30 , utilizator 21:43, 30 Martie 2011
Sesizati Casa Judeteana de Pensii, Curtea de Conturi si ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca legal sau ilegal??? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua si La multi ani, tuturor! Lucrez de 2-3 luni la un hotel, afacere de familie din tata in fiu, intr-un oras mediu. Am semnat contract de munca ... (vezi toată discuția)
Am somaj si lucrez la negru mihai_c mihai_c patronul la care lucrez acum nu vrea sa ma plateasca deoarece vreau sa plec de la el si cica trebuie sa stau 15 zile in preaviz dak nu ma plateste acuma si ... (vezi toată discuția)
Contributii la bugetul de stat iselina iselina Buna seara, Spuneti-mi va rog ce pot face daca angajatorul nu mi-a platit contributiile la bugetul de stat de 3 ani? Vreau sa plec in alta parte si am ... (vezi toată discuția)