Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta cerere dar fara data iar banii pe concediu mii da cand va aveapentru ca este criza.Mai poate sa inregistreze cererea veche acum sau fac alta cerere fara data si daca o fac fara data mai imi iau banii pe concediu? Va multumesc.
De la 01.06.2010 si pana la 31.12.2010, inclusiv aveti dreptul la 12 zile lucratoare de CO (in conditiile in care in c.i.m. sunt prevazute 21 zile lucratoare /an).
De la 01.01.2011 si pana la 04.04.2011, aveti dreptul la 5 zile lucratoare ... per total aveti dreptul la 17 zile lucratoare de CO.
In cazul in care ati incetat c.i.m. si nu ati efectuat CO, aceste zile de CO se compenseaza in bani.
Buna dimineata tot in legatura cu acest preaviz pe data de 04.04.2011 nu mi-au dat banii pe c.o. mi sa spus ca mii da acum pe 15 iar aseara pe la 9 a venit fostul angajator sa ii fac cererea de preaviz iar dar fara data pentru ca el nu a bagato nici acum pe cea de pe 21 si nu mai poate pentru ca a zis ca avea un termen de zile iar acel termen a expirat iar cind iam zis ca nu ii fac cerere fara data a inceput sa ma ameninte ca va spune ca am datorii la el si ca nu imi va incheia cartea demunca si imi va face probleme.Eu nu am efectuat c.o. iar el face astea pentru 17 zile parca ar avea sa-mi dea miliarde dar asa sunt unii oameni.
Depuneti o sesizare la ITM .. explicati-le ca ati depus cerere de incetare a c.i.m. in data de ....., angajatorul nu a emis decizia de incetare si refuza sa va plateasca zilele de CO neefectuate.
Multumesc dar daca ii dau o cerere fara data cu ce ma afecteaza inafara de sa ma cheme 15 zile sau sa nu imi dea banii(2 fete au dat aceasta cerere fara data)